Fata de 13 ani, dispărută dintr-un centru de protecţie socială din Slatina, a fost găsită, duminică după-amiază, în Caracal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, fata de 13 ani, care a dispărut sâmbătă seara dintr-un centru de protecţia din socială din Slatina, a fost găsită de poliţişti, duminică după amiază, în municipiul Caracal. Ea urmează să fie adusă în centrul social pe care îl părăsise.

La data de 23 noiembrie, ora 20:15, angajaţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie Copilului Olt, au sesizat faptul că, Florentia Zamfir, de 13 ani, beneficiară a măsurii de protecţie socială a  Centrul de zi pentru minori, din municipiul Slatina, a părăsit centrul fără acordul personalului şi nu se întorsese.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.