O fată de 13 ani din Craiova este căutată de poliţişti după ce, luni, a dispărut de acasă, es-a învoit de la şcoală pentru a pleca acasă, dar, când familia a ajuns acasă, nu a găsit-o, iar ea nici nu a mai răspuns la telefon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, luni seară, în jurul orei 19.30,  poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de o femeie cu privire la faptul că fiica sa, Daria Cristina Ionescu, de 13 ani, din Craiova, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent.

Fata are o înălţime de 164 de centimetri, 60 de kilograme, constituţie normală, ten alb, faţă ovală, ochi căprui, păr lung, închis la culoare, purtat de regulă prins în coadă.

La momentul plecării este posibil să fi fost îmbrăcată în pantaloni de trening negri, bluză de trening neagră şi tricou deschis la culoare.

Poliţiştii spun că fata s-ar fi învoit de la şcoală pentru a merge acasă, i-a confirmat mamei că a ajuns, dar în momentul când restul familiei a ajuns acasă ea nu a fost de găsit şi nici nu a răspuns la telefon.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea fetei sunt rugate de poliţişti să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.