Sindicatul Europol postează imaginea unui pompier rănit în urma exploziilor de la o staţie GPL din Crevedia, afirmând că autorităţile nu au invăţat absolut nimic din tragedia de la Colectiv, numărul paturilor pentru cei cu arsuri grave fiind insuficient. ”Mulţi spun că pompierii au salarii şi pensii speciale. Ajunge să ai o singură intervenţie în 30 de ani de activitate, care să îţi marcheze pentru totdeauna destinul, aşa cum au avut şi colegii în această seară”, comentează Europol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Suntem alături de colegii noştri pompieri care îsî riscă viaţa şi se luptă cu flăcările în dezastrul ce a avut loc în această seară la Crevedia. El este unul dintre cei 26 de pompieri răniţi în exploziile ce au avut loc în timp ce se afla în misiune”, este mesajul de pe pagina sindicatului Europol.
Sindicaliătii afirmă că doi dintre pompierii răniţi sunt intubaţi şi vor fi transferaţi de urgenţă în Belgia, pentru a avea o şansă la viaţă.
”Nu s-a invăţat nimic, absolut nimic din tragedia de la Colectiv, numărul paturilor pentru cei cu arsuri grave fiind de 24, insuficient pentru o asemenea deflagraţie. Mulţi spun că pompierii au salarii şi pensii speciale. Ajunge să ai o singură intervenţie în 30 de ani de activitate, care să îţi marcheze pentru totdeauna destinul, aşa cum au avut şi colegii în această seară. Cine îi salvează pe salvatori?!”, conchide sindicatul Europol.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.