O explozie, urmată de incendiu, a avut loc, vineri, la Drobeta Turnu Severin, într-un apartament dintr-un bloc de locuinţe din cartierul Gura Văii. În urma acestei deflagraţii, după persoane au fost rănite, una dintre ele ajungând la spital cu arsuri grave.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Cele două victime rezultate în urma exploziei urmate de incendiu din Drobeta Turnu Severin sunt un bărbat de 55 de ani şi o femeie de 30 de ani. Bărbatul are arsuri de gradul I pe mâini şi faţă şi a fost transportat de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Drobeta Turnu Severin. Femeia are doar câteva escoriaţii şi a fost tratată de echipajul medical sosit la faţa locului.
 
Potrivit ISU Mehedinţi, pompierii au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi un echipaj CBRN.
 
Cauza exploziei urmează să fie stabilită, dar din primele cercetări se pare că a fost vorba de o acumulare de gaze de la o butelie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.