O explozie s a produs duminică într un apartament din Slobozia, echipajele medicale acordând îngrijiri mai multor persoane care fie au fost rănite în timpul deflagraţiei, fie au suferit atacuri de panică. Un număr de 20 de persoane au fost evacuate, iar o femeie de 72 de ani cu arsuri pemâini şi pe faţă a fost transportată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ISU Ialomiţa, duminică, printr un apel la 112, pompierii au fost înştiinţati în legătură cu producerea unei explozii la un apartament situat la primul etaj dintr-un bloc cu patru etaje din municipiul Slobozia.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Slobozia, cu două autospeciale pentru stingere, două echipaje SMURD, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi două echipaje ale SAJ Ialomiţa. Au fost anunţati şi reprezentanţii Inspectoratului de stat în construcţii şi cei ai primăriei.

La sosirea forţelor de intervenţie în apartamentul unde s-a produs explozia, uşile şi geamurile erau deteriorate, iar la toate apartamentele din scara de bloc, uşile de la intrare erau deteriorate.

Pompierii au evacuat aproximativ 20 de persoane care locuiau în apartamentele situate în scara de bloc.

Din apartamentul în care s-a produs evenimentul, s-au autoevacuat trei persoane: două adulte şi o minoră.

Victimele au primit îngrijiri medicale de la echipajele SMURD şi SAJ , ulterior o femeie în vâstă de aproximativ 72 de ani, care prezenta arsuri la membrele superioare şi la nivelul feţei, a fost preluată de un echipaj SAJ şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia. Celelalte două victime au suferit atacuri de panică şi după acordarea primului ajutor medical au refuzat transportul la spital.

Echipajele medicale au mai acordat primul ajutor unei persoane, cu un traumatism la o mână, care se afla pe casa scării în momentul producerii exploziei, ulterior fiind transportată de echipajul SMURD la spital.

Cauza producerii exploziei este în curs de stabilire, precizează ISU Ialomiţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.