Un bărbat a fost grav rănit, sămbătă dimineaţă, în urma unei explozii produse într-o garsonieră din municipiul Roman, judeţul Neamţ, el suferind arsuri pe o treime din suprafaţa corpului şi fiind transportat la spital. Explozia nu a fost urmată şi de incendiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, sâmbătă dimineaţă a avut loc o explozie într-o garsonieră situată pe strada Tudor Vladimirescu din oraşul Roman, la faţa locului deplasându-se două autospeciale cu nouă subofiţeri.
 
În urma deflagraţiei, un bărbat de aproximativ 41 de ani a fost grav rănit, suferind arsuri pe aproximativ 30 la sută din suprafaţa corpului. Victima a fost preluată de echipajul SMURD şi dusă la spitalul din Roman pentru îngrijiri medicale. 
 
 
Pompierii au stabilit că explozia s-a produs în urma acumulării de gaze în garsonieră, fiind declanşată după ce bărbatul a venit acasă şi a aprins becul. Explozia nu a fost urmată de incendiu. 
 
De asemenea, după primele verificări, nu a fost afectată structura de rezistenţă a blocului, ci numai uşa şi geamurile. 
 
Garsoniera este situată la parterul unui  bloc cu patru etaje. La sosirea echipajelor de intervenţie, zece persoane îşi părăsiseră locuinţele şi se aflau în faţa blocului, acestea neavând nevoie de îngrijiri medicale.
 
În 31 octombrie, un tânăr în vârstă de 29 de ani a fost rănit, în urma unei explozii produse într-un bloc din Piatra Neamţ. A doua zi acesta a fost transportat în Belgia, însă joi a murit.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.