Un elicopter de mici dimensiuni a aterizat într-o benzinărie din Curtea de Argeş, aparatul de zbor fiind filmat în timp ce este alimentat cu carburant.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
VIDEO - Tik Tok / Bigi bas
 
Aparatul de zbor a fost filmat, miercuri, într-o benzinărie Rompetrol din Curtea de Argeş. Potrivit informaţiilor publicate pe internet, este vorba despre un elicopter înmatriculat în Statele Unite ale Americii. 
 
Prezenţa aparatului de zbor în staţiile de alimentare cu carburant a provocat uimirea celor prezenţi, mulţi dintre ei înregistrând momentul cu telefoanele mobile. Înregistrarea cu elicopterul în benzinărie a devenit virală pe internet. 
 
News.ro a contactat oficiali ai mai multor instituţii care au precizat că Autoritatea Aeronautică Civilă este instituţia abilitată să facă verificări cu privire la această întâmplare şi să stabilească dacă aparatul a urmat programul de zbor prestabilit.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.