Conducerea liceului unde învaţă eleva care a înjunghiat un tânăr pe o stradă din Timişoara, în urma unui conflict mai vechi, afirmă că aceasta urma un program de consiliere psihologică, iar în urma incidentului de miercuri dimineaţă ar putea fi exmatriculată pe perioadă determinată. Starea victimei acesteia, tânărul de 16 ani, este stabilă, iar medicii l-au depistat cu COVID-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit anchetatorilor, scandalul între cei trei elevi a început încă de marţi, în autogara din Timişoara, şi a continuat miercuri dimineaţa, în zona Pieţei 700 aflată în apropierea centrului oraşului Timişoara.
 
Fata este din localitatea Tormac şi urma un program de consiliere psihologică, în cadrul liceului unde învaţă.
 
La Liceul Alimentar din Timişoara, unde învaţă tânăra, s-a întrunit comisia de disciplină, iar pentru actele de violenţă, fata ar putea fi exmatriculată pe perioadă determinată, la care se adaugă scăderea notei la purtare.
 
"Au fost identificaţi doi elevi de la noi din şcoală, o fată şi un băiat, şi a venit Poliţia şi i-a ridicat, de la oră i-a luat, chiar s-a sunat de ieşire şi a venit Poliţia şi i-a luat de la oră. Sunt în clasa a IX-a profesională. Nu au făcut probleme până acum. S-a luat legătura cu psihologul şcolii. Fata este în consiliere la psihologul şcolii, s-a luat legătura şi cu părinţii şi se va aplica regulamentul şcolar”, a declarat Ion Ovidiu Claudiu, director adjunct la Liceul Alimentar din Timişoara.
 
În ceea ce-l priveşte pe adolescentul atacat cu cuţitul, acesta este în stare stabilă, iar medicii l-au depistat ca fiind infectat cu COVID-19.
 
Un adolescent a fost înjunghiat, miercuri, pe o stradă aflată în apropiere de centrul oraşului Timişoara, după ce s-a certat cu un băiat, iar o a treia persoană, o fată, a intervenit şi l-a atacat cu un cuţit, înjunghiindu-l în zona pieptului. Adolescentul a fost dus la spital, iar starea lui este stabilă.
 
Agresorii sunt în clasa a IX-a la Liceul Alimentar din Timişoara, iar victima lor are 16 ani şi este elev la Liceul Energetic.
 
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiunea de lovire şi alte violenţe.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.