Familia rătăcită pe munte în zona Băile Herculane a fost găsită de salvamontişti după mai bine de două ore de căutări. Niciunul dintre membri familiei nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful Salvamont Caraş- Severin, Valentin Balaban a declarat pentru News.ro că cei trei turişti din Bucureşti, rătăciţi pe munte în zona Băile Herculane, soţ, soţie şi copil de şase ani, au fost găsiţi.

”Cei trei au fost găsiţi în zona Magnolia. S-au blocat într-o săritoare de aproximativ 20 de metri”, a declarat Balaban.

Potrivit sursei citate, cei trei sunt bine şi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Familia din Bucureşti formată din şoţ, soţie şi copil de şase ani, a sunat duminică seara la Salvamont anunţând că s-a rătăcit pe munte, în zona Băile Herculaneîn locul numit Poiana de Peri. O echipă de la Salvamont a pornit în căutarea lor care a fost cu atât mai dificilă cu cât telefoanele mobile ale familiei erau aproape descărcate.

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.