Centrul Infotrafic anunţă că, luni, din cauza ninsorii abundente care s-a depus pe carosabil, traficul este complet blocat pe sectoare din două drumuri naţionale din judeţul Botoşani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza ninsorii abundente, care s-a depus pe suprafaţa carosabilă, în prezent 2 drumuri naţionale sunt blocate pe ambele sensuri de mers, în judeţul Botoşani”, a transmis, luni, Centrul Infotrafic.  

Potrivit sursei citate, sunt probleme pe DN 28B, în localitatea Buda, dar şi pe DN 29, între localităţile Săveni şi Mihai Viteazu. 

”Mai multe utilaje de deszăpezire sunt prezente la faţa locului, care încearcă curăţarea carosabilului şi reluarea circulaţiei”, a transmis sursa citată.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.