Un drum judeţean, care face legătura între localităţile Plopi şi Balota, din judeţul Mehedinţi, a fost închis circulaţiei rutiere din cauza vântului puternic care viscoleşte zăpada. Judeţul Mehedinţi intră, joi seară, sub incindenţa unei avertizări cod portocaliu de ninsori abundente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă, de joi seară, al Consiliului Judeţean Mehedinţi, drumul judeţean 606 A este închis temporar din cauza viscolului.

”Autorităţile judeţene au luat decizia de a închide temporar circulaţia rutieră pe Drumul Judeţean 606A, pe tronsonul Plop i(DJ 561) – Izvorălu – Balota (DN6), din cauza ninsorilor abundente şi a viscolului, care face imposibilă intervenţia utilajelor de deszăpezire. Decizia a fost luată joi seara, după ce la faţa locului s-au deplasat preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu şi prefectul de Mehedinţi, Nicolae Drăghiea”, se arată în comunicat.

Imediat ce viscolul se va domoli, utilajele vor interveni pentru degajarea zăpezii de pe carosabil, astfel ca în cel mai scurt timp posibil, circulaţia să fie reluată.

Potrivit sursei citate, joi seară, utilajele operatorului de deszăpezire intervin pe drumurile judeţene pentru a îndepărta zăpada.

Judeţul Mehedinţi intră sub cod portocaliu de ninsori abundente, joi, la ora 23.00, avertizarea fiind valabilă până vineri, la ora 15.00.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.