Două vagoane dezafectate au fost cuprinse de un incendiu, duminică dimineaţă, în gara din Cluj Napoca. Primele verificări făcute de către pompieri arată că, cel mai probabil, focul a fost aprins de persoane fără adăpost, care voiau să se încălzească în unul dintre vagoane. Un bărbat a fost rănit în incendiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incendiul a cuprins două vagoane dintr-o garnitură dezafectată, garată pe o linie adiacentă din Gara Cluj-Napoca.
La faţa locului au intervenit două autospeciale de stingere de la ISU Cluj, pompierii lichidând incendiul înainte ca acesta să se extindă.
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
„Prin dispeceratul comun din cadrul ISU Cluj, a fost anunţată compania naţională de căi ferate pentru a se opri alimentarea cu energie electrică a liniilor de înaltă tensiune situate deasupra garniturii de tren”; a anunţat ISU.
Un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, care a suferit răni minore, a fost transportat la spital. Conform primei evaluări, acesta prezenta arsuri superficiale la nivelul feţei şi suspiciuni de intoxicaţie cu fum.
„Cercetările preliminare arată că incendiul a pornit de la focul aprins de persoane fără adăpost, într-unul dintre vagoane, pentru a se încălzi”, precizează reprezentanţii pompierilor.
În urma evenimentului, Poliţia judeţeană Cluj a deschis dosar penal pentru distrugere şi vătămare corporală din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.