Pompierii din judeţul Mehedinţi se confruntă adeseori, în această perioadă de secetă şi caniculă, cu incendiile de vegetaţie uscată, însă misiunea lor este şi de a salva vieţi. În acest sfârşit de săptămână, pompierii de la Drobeta Turnu Severin şi Vânju Mare au salvat viaţa a două ţestoase.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Pompierii sunt primii care se grăbesc spre situaţii de care majoritatea oamenilor fug. De la accidente, la case sau păduri în flăcări, ei nu se mai uită înapoi, ci pornesc în viteză pentru a salva vieţi. În această perioadă de secetă şi caniculă, pompierii mehedinţeni se confruntă cu misiuni dificile în care se luptă cu flăcările incendiilor de vegetaţie uscată”, transmite ISU Mehedinţi.
 
Pompierii, în misiunea de stingere a incendiilor de vegetaţie, au grijă şi de animalele sălbatice care nu pot fugi din calea focului.
 
”Chiar şi în aceste momente grele, în mijlocul fumului şi căldurii arzătoare, colegii noştri găsesc putere şi dau dovadă de compasiune, încercând să salveze animalele pădurii, ce nu pot fugi din calea focului. În acest weekend, colegii noştri din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin şi Staţiei Vanju Mare au reuşit să salveze două broaşte ţestoase în misiunile lor de stingere a incendiilor de vegetaţie uscată”, mai precizează ISU Mehedinţi.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.