Un bărbat în vârstă de 46 de ani şi fiul său adolescent au fost surprinşi de o avalanşă, joi după-amiază, după ce au intrat cu schiurile în afara zonelor amenajate, la Sinaia. Cei doi au fost salvaţi de către salvamontişti, tatăl, care a fost rănit, fiind preluat de un echipaj SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Şeful Salvamont Sinaia, Nae Cojanu, a declarat pentru News.ro că cei doi schiau off-piste, într-o zonă neamenajată din apropierea pârtiei Papagal din Sinaia, când au fost surprinşi de o avalanşă. 
 
Ambii au fost scoşi de sub zăpadă de către salvamontişti.
 
Tatăl, în vârstă de 46 de ani, a rezistat peste 30 de minute sub zăpadă şi a suferit, conform primelor evaluări, un traumatism la coloana vertebrală, un traumatism cranio-cerebral şi intrase în hipotermie. El a fost preluat de un echipaj SMURD şi dus la camera de primiri urgenţe a spitalului din Sinaia.
 
Fiul, care este adolescent, a scăpat nevătămat în urma incidentului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.