Două persoane au fost rănite, luni după-amiază, în urma unui grav accident de circulaţie petrecut, pe DN6, în apropierea localităţii Becicherecu Mic, din judeţul Timiş, după ce o maşină care intrase într-o depăşire neregulamentară a lovit alte două autoturisme. Traficul rutier a fost înrerupt aproximativ o oră în zona accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, Ionuţ Suciu, a declarat pentru News.ro că accidentul a fost provocat, luni, de un şofer de 61 de ani care a intrat neregulamentar în depăşire.

"Un bărbat de 61 de ani a condus un autoturism pe DN6 din direcţia Timişoara spre Becicherecu Mic, iar la un moment dat s-a angajat neregulamentar într-o depăşire, intrând în coliziune cu două autoturisme care se deplasau regulamentar din sensul opus. În urma accidentului, două persoane au fost rănite şi transportate la spital”, a declarat Ionuţ Suciu.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Potrivit sursei citate, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Traficul rutier a fost înrerupt aproximativ o oră în zona accidentului.

Tot luni după-amiază, pe acelaşi drum naţional DN6, însă în judeţul Caraş- Severin, între localităţile Sadova şi Teregova, a avut loc un alt accident rutier în care au fost implicate un autocar şi două autoturisme.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Cecilia Dăneţ, a declarat pentru News.ro că în accident nimeni nu a fost rănit.

”Accidentul a avut loc între un autocar şi două autoturisme care s-au ciocnit faţă-spate. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, existând doar pagube materiale”, a declarat Cecilia Dăneţ.

În zona accidentului din Caraş-Severin se circulă alternativ, pe o bandă de mers.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.