Două persoane în vârstă de 83, respectiv 50 de ani - mamă şi fiu - au fost găsite moarte, joi, în locuinţa lor din Slatina, fără urme de violenţă. Cei doi ar fi murit în urma intoxicării cu monoxid de carbon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 2 martie 2023, în jurul orei 16.30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că două persoane ar fi decedat într-o locuinţa situată pe strada Banului din municipiul Slatina. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina, care, din primele verificări, a stabilit faptul că o femeie, în vârstă de 83 de ani, şi un bărbat, în vârstă de 50 de ani, ambii din municipiul Slatina, judeţul Olt, ar fi decedat într-un imobil din aceeaşi localitate. În urma examinării sumare a trupurilor persoanelor decedate, s-a constatat faptul că acestea nu prezentau urme vizibile de violenţă pe suprafaţa corpului”, a arătat Poliţia Judeţeană Olt.
 
Trupurile celor două persoane au fost ridicate şi transportate la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.
 
Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.
 
Decesul a fost constatat de medicul de pe ambulanţă. Potrivit presei locale, cei doi - mamă şi fiu - ar fi murit în urma intoxicării cu monoxid de carbon.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.