Două persoane au murit şi alte două au fost rănite într-un accident produs vineri după amiază pe drumul naţional 1, între Ploieşti şi Braşov. Printre răniţi se numără un tânăr în vârstă de 22 de ani care este în comă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform Poliţiei Judeţene Prahova, accidentul a avut loc la kilometrul 74 al DN 1, pe sensul de mers dinspre Braşov, unde şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers iar vehiculul a ieşit de pe şosea şi a izbit violent un stâlp de electricitate.
 
Toţi cei patru ocupanţi ai maşinii au rămas încarceraţi.
 
La sosirea echipajelor de salvare, doi dintre ei, şoferul în vârstă de 55 de ani şi o femeie în vârstă de 50 de ani  erau morţi. Alţi doi pasageri – un tânăr de 22 de ani şi fată de 17 ani au fost răniţi.
 
Conform medicilor de la Serviciul de Ambulanţă Prahova, tânărul se află în comă, el fiind preluat de un echipaj de terapie intensivă mobilă şi dus la spital. La locul accidentului circulaţia se desfăşoară cu dificultate, pe o singură bandă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.