Două persoane au murit şi alte nouă au fost rănite în urma a două accidente rutiere care s-au produs, joi seară, pe DN 7, unul în judeţul Vâlcea, iar altul în judeţul Argeş. În evenimentele rutiere au fost implicate opt autovehicule.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea, joi seară, a avut loc un grav accident rutier pe DN 7, în comuna Bujoreni.

Şoferul unei autoutilitare s-a angajat într-o depăşire şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus. În accident au mai fost implicate alte două maşini care trecea prin zona respectivă în acel moment. În urma impactului, şoferul autoutilitarei a murit, iar alte şase persoane au fost rănite. Accidentul a avut loc pe sensul Sibiu – Râmnicu Vâlcea. Circulaţia în zonă a fost blocată în urma evenimentului rutier.

Un alt accident a avut loc tot pe DN 7, dar în judeţul Argeş, în localitatea Valea Ursului.

Trei autoturisme şi un TIR care circulau în aceeaşi direcţie de mers s-au ciocnit. În eveniment şi-a pierdut viaţa şoferul celei de-a treia maşini din această coloană, un bărbat de 46 de ani, după ce un TIR a intrat în spatele autoturismului. El se afla singur în maşină.

De asemenea, o femeie şi doi copii au fost răniţi în acest accident, ei fiind duşi la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii din cele două judeţe continuă cercetările pentru a lămuri toate aspectele care au dus la producerea acestor accidente.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.