Două persoane au murit şi alte două au fost rănite, într-un accident rutier petrecut, joi după-amiază, pe DN6, între Caransebeş şi Băile Herculane, în judeţul Caraş-Severin, după ce şoferul maşinii în care se aflau a intrat într-o depăşire periculoasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor din judeţul Caraş- Severin, un accident rutier a avut loc joi pe DN6, între Caransebeş şi Băile Herculane, în dreptul localităţii Bucosniţa, când şoferul unui autoturism Dacia Logan, în care se aflau trei pasageri a intrat în depăşirea unui TIR, maşina fiind lovită violent de un alt TIR care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului, două persoane din autoturism au decedat pe loc, iar alte două au fost preluate de ambulanţe şi transportate la Spitalul municipal Caransebeş.

Circulaţia rutieră se desfăşoară, în zona accidentului, pe un sens de mers.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, în acest caz şi continuă cercetările.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.