Un grav accident rutier a avut loc, sâmbătă, după amiază, pe un drum din judeţul Suceava, unde două autoturisme s-au ciocnit frontal. În urma impactului deosebit de violent ambii şoferi au ajuns la spiral, iar maşinile au fost distruse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul rutier a avut loc pe un drum din oraşul Frasin. Echipajele de salvare ajunse la faţa locului au găsit două autoturisme avariate, iar în unul dintre acestea o femeie, aflată volan, era încarcerată.

Şoferiţa a fost scoasă dintre fiarele maşinii şi predată unui echipaj medical care a transportat-o la spital. Ea era rănită, dar conştientă.

În cel de-al doilea autoturism se afla, de asemenea, doar şoferul. Şi acesta a suferit leziuni, fiind dus la spital. La locul accidentului au intervenit pompierii militari cu o autospecială de stingere dotată cu modul pentru descarcerare, două ambulanţe SMURD şi două ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.