Localităţile Gherteniş şi Fizeş din judeţul Caraş- Severin au fost afectate de inundaţii, în urma ploilor din noaptea de sâmbătă spre duminică. Apa a intrat în 20 de gospodării şi a acoperit parţial un drum comunal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş - Severin, localitatea Gherteniş a fost afectată de inundaţii, în urma ploilor din cursul nopţii. 20 de gospodării au fost afctate, dintre care şapte locuinţe au fost inundate, apa ajungând la aproximativ 50 de cm.
 
Intervine SVSU Berzovia cu 4 motopompe pentru evacuarea apei, 14 voluntari, 1 vidanjă, Detaşamentul de Pompieri Reşiţa cu o autospecială, 1 camion, 2 motopompe şi 6 subofiţeri
 
Şi localitatea Fizeş a fost afectată de inundaţii,  un drum comunal a fost acoperit parţial cu aluviuni. Intervine SVSU Berzovia cu 1 buldo-excavator cu 1 voluntar. 
 
Meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu, pentru judeţul Caraş - Severin, de fenomene meteo periculoase.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.