Două accidente rutiere au avut loc, sâmbătă după amiază, pe drumul european 85, între localităţile Urziceni şi Coşereni, în judeţul Ialomiţa, în urma celor două evenimente rezultând trei victime. În unul dintre accidente a fost implicat şi un autocar în care se aflau 15 pasageri, cu toţii scăpând nevătămaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Primul accident a avut loc în jurul orei 12:50, la kilometrul 55 al E 85, unde un autoturism a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un copac. 
„În urma  impactului au rezultat două victime : una inconştientă , iar cea de-a doua conştientă şi cooperantă, ambele blocate în autoturism. După extragere, acestea au fost transportate la Spitalul Municipal Urziceni”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa.
La scurt timp, în aceeaşi zonă a avut loc un alt accident rutier în care au fost implicate un autocar care transporta 15 persoane şi două autoturisme. În urma impactului au rezultat două victime - şoferii autoturismelor - conştiente, cooperante, cărora li s-a acordat primul ajutor medical, ulterior fiind transportate de un echipaj al Serviciul Judeţean de Ambulanţă Buzău, aflat în trafic, la Spitalul Municipal Urziceni. 
Potrivit reprezentanţilor ISU Ialomiţa, niciuna dintre persoanele aflate în autocar nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.