Poliţiştii şi procurorii argeşeni fac cercetări pentru infracţiuni de tentativă de omor şi tulburarea ordinii li liniştii publice în urma unui scandal produs în noaptea de joi spre vineri într-o staţie de carburant din municipiul Piteşti, scandal în urma căruia un bărbat a ajuns la spital, fiind rănit la cap. Dosarul a fost deschis în contextul în care Poliţia s-a autosesizat, întrucât nimeni nu a depus plângere. Printre cei implicaţi se numără şi manelistul Dani Mocanu, au declarat pentru News.ro surse judiciare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Scandalul a avut loc noaptea de 18 spre 19 august, într-o benzinărie din Piteşti. Un apel la 112 a anunţat că mai multe persoane se bat, însă la sosirea echipajelor de poliţie toţi cei implicaţi în scandal plecaseră.
Ulterior, la o unitate medicală din municipiu s-a prezentat un bărbat cu lovituri grave la cap, produse în u urma incidentelor de la benzinărie. 
Poliţia s-a autosesizat şi a deschis dosar penal, iniţial cercetările vizând infracţiunea de tulburare a ordinii şi liniştii publice.
Duminică, Poliţia şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş au anunţat că cercetările au fost extinse, fiind investigată şi infracţiunea de tentativă de omor. 
Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că nimeni nu a depus plângere în urma incidentelor, la trei zile de la comiterea faptelor, iar cercetările au fost extinse în urma constatărilor privind leziunile grave ale persoanei ajunse la spital în urma bătăii.
Aceleaşi surse au declarat că printre cei implicaţi în scandalul de la staţia de carburant se numără şi manelistul Dani Mocanu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.