Poliţiştii din Bucureşti au deschis dosar de cercetare penală, după ce un şofer STB a coborât din mijlocul de transport şi a agresat un biciclist. Incidentul a fost filmat, imaginile fiind postate pe reţelele de socializare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

”Angajat al STB a coborât din autobuz să ia la bătaie un biciclist cu comandă de livrat. Strada era complet blocată, nu avea fizic unde să meargă. Şoferul i-a scos şaua bicicletei şi l-a luat la bătaie pe săracul om. Am coborât să-i dau omului înregistrările video şi i-am sugerat să cheme urgent poliţia. Staţia STB Şoseaua Mihai Bravu”, a scris pe Facebook un martor al incidentului.  

Poliţia Capitalei a precizat că unul dintre bărbaţi s-a prezentat la Secţia 8 Poliţie şi a formulat plângere. 

”Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a precizat Poliţia Capitalei.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.