Poliţiştii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, au deschis dosar penal pentru tentativă de omor pe numele unui bărbat de 49 de ani care a aruncat cu benzină peste o femeie de 57 de ani şi i-a dat foc. Victima a ajuns la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat de presă, de luni, al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş-Severin, în jurul orei 7.00, Poliţia Staţiunii Băile Herculane a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că în localitatea Verendin, comuna Luncaviţa, un bărbat a aruncat cu benzină peste o femeie în vârstă de 57 de ani şi i-a dat foc.
 
”Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, stabilind faptul că, în această dimineaţă, un bărbat de 49 de ani din Verendin ar fi incendiat-o pe femeia de 57 de ani, pe o stradă din localitate, aceasta fiind preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă şi transportată la spital. Bărbatul de 49 de ani a fost identificat de poliţişti şi condus la sediul poliţiei pentru cercetări şi dispunerea măsurilor legale care se impun”, se arată în comunicat.
 
Poliţiştii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, au deschis dosar penal pe numele bărbatului pentru tentativă de omor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.