Autorităţile au deschis un dosar penal în urma incendiului izbucnit, marţi dimineaţă, într-o casă din localitatea prahoveană Bătrâni, unde a fost găsit trupul carbonizat al unei femei de 59 de ani, anchetatorii luând în calcul varianta ca victima să fi murit înainte de izbucnirea focului, au declarat surse judiciare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit surselor citate, anchetatorii iau în calcul varianta unei crime.

Criminaliştii se află în continuare la faţa locului, trupul neînsufleţit al femeii fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie.

Detaşamentul de pompieri Vălenii de Munte a fost alertat, marţi dimineaţă, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o locuinţă din localitatea prahoveană Bătrâni. Până la sosirea echipajelor de pompieri incendiul s-a extins şi la locuinţa din apropiere.

La faţa locului au intervenit 13 pompieri militari cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă.

După localizarea focului, pompierii militari au găsit cadavrul carbonizat al unei femei.

"Ca urmare a producerii incendiului, provocat cel mai probabil din cauza folosirii intenţionate a sursei de aprindere pentru a genera incendiul, au ars ambele locuinţe", se precizează într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.