Poliţiştii din judeţul Hunedoara au întocmit un dosar penal in rem pentru lipire de libertate în mod ilegal, în cazul fetiţei de 7 ani care a plecat de acasă, împreună cu un bărbat, pentru a primi mâncare de pomană, de Ziua Morţilor. Anchetatorii spun că, în trecut, cei doi ar mai fi fost la cerşit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Hunedoara, marţi poliţiştii au întocmit un dosar penal în cazul fetiţei de 7 ani dispărute din Petroşani şi acum îl caută pe bărbatul cu care aceasta a plecat de acasă.

Poliţiştii mai spun că nu sunt suspiciuni de agresiune asupra fetei.

"Cu privire la dispariţia minorei, în cauză a fost întocmit dosar penal, in rem, pentru lipsire de libertate în mod ilegal. Este căutat bărbatul fără adăpost pentru a fi audiat. Nu sunt date cu privire la o posibilă agresiune a fetei. Cei doi au mai fost la cerşit, în trecut", au transmis reprezentanţii Poliţiei Hunedoara.

Potrivit Poliţiei Române, duminică seara, în jurul orei 19.30, Poliţia municipiului Petroşani a fost sesizată de un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Petroşani, despre faptul că fiica sa, Delia Gabriel Dorobanţu, în vârstă de 7 ani, ar fi plecat din faţa blocului în care locuieşte, în 1 noiembrie, împreună cu un bărbat de 44 de ani.

Copila şi bărbatul s-ar fi îndreptat spre Cimitirul Central din municipiul Petroşani, pentru a primi alimente de pomană, de Ziua Morţilor.

Până la momentul sesizării, fetiţa nu a mai revenit la domiciliu. Tatăl minorei a precizat că bărbatul cu care ar fi plecat fiica sa provine din rândul persoanelor fără adăpost, însă este un cunoscut al familiei, arată Poliţia Română.

Fetiţa dispărută are o înălţime de aproximativ 1,30-1,35 metri, ten deschis, corpolenţă astenică, păr blond, creţ, faţă ovală, ochi albaştri şi nu prezintă semne particulare. La momentul plecării de acasă, ea era îmbrăcată cu un hanorac alb, cu desene roz şi cu glugă, bluză roz cu o floare cu sclipici în zona pieptului, pantalon de trening roz, iar în picioare purta o pereche de role de culoare neagră. Fetiţa nu avea asupra ei bani, bunuri, bijuterii sau telefon mobil.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.