Poliţiştii ieşeni au deschis un dosar penal după ce un câine a fost lovit de o maşină, patrupedul rănit fiind transportat de un martor la spitalul pentru animale de companie din cadrul Universităţii de Ştiinţele Vieţii din Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor Iaşi s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe o reţea de socializare, a fost postată o filmare din care rezultă că un câine a fost accidentat.

În urma verificărilor poliţiştilor a rezultat că evenimentul ar fi avut loc, sâmbătă, în Iaşi, iar câinele ar fi fost acroşat de un autoturism.

Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor au identificat autoturismul care a accidentat animalul, în prezent efectuându-se verificări pentru stabilirea identităţii conducătorului auto.

Totodată, a fost întocmit dosar penal în care se fac cercetări privind săvârşirea infracţiunii de provocare de suferinţe fizice şi psihice prin orice mijloace.

Câinele a fost transportat de către un martor la Spitalul Clinic pentru Animale de Companie din cadrul Universităţii de Ştiinţele Vieţii Iaşi pentru acordare de îngrijiri medicale.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.