Autorităţile din judeţul Dolj anunţă că valoarea pagubelor provocate în gospodăriile localnicilor din zonele afectate de inundaţiile care a avut loc în cursul lunii iunie este de aproape 750.000 de lei. În ceea ce priveşte pagubele produse la terenurile şi culturile agricole, acestea sunt în curs de evaluare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„747.500 lei este valoarea despăgubirilor centralizate de Instituţia Prefectului Dolj pentru pagubele produse în judeţ, în urma inundaţiilor din luna iunie. Suma solicitată este destinată exclusiv familiilor ale căror gospodarii au fost afectate de ploile abundente. Sumele au fost alocate în urma unor verificări în teren efectuate de comisii de specialişti, care au analizat gradul de afectare a fiecărei locuinţe în parte”; anunţă, luni după amiază, reprezentanţii Instituţiei Prefectului judeţului Dolj.  
Conform sursei citate, de sume de bani vor beneficia 160 de familii din 11 localităţi din judeţ. Primarii din zonele afectate au semnat luni, alături de reprezentanţii Prefecturii Dolj şi ai Agenţiei Judeţene de Plăţi şi Inspecţie Socială Dolj, actele pentru demararea procedurilor de plată.  Tot luni, documentele pentru efectuarea plăţilor au fost înaintate către Ministerul Muncii de către Prefectura Dolj. 
„Prefectura Dolj se află în procedură de centralizare a pagubelor produse în câmp, la terenurile agricole, culturi, solarii”, mai transmite Prefectura Dolj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.