Un pescar în vârstă de 58 de ani s-a înecat sâmbătă după amiază, în râul Jiu, în zona localităţii Işalniţa. El a fost adus la mal, cadrele medicale i-au făcut manevre de resuscitare, dar nu a mai putut fi salvat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, pompierii au fost solicitaţi sâmbătă după amiază să intervină la o persoană posibil înecată în Jiu, în zona localităţii Işalniţa, zona baraj.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de căutare-salvare de la Secţia de pompieri Craiova şi o ambulanţă SMURD de la Detaşamentul 1 Pompieri Craiova. Bărbatul a fost recuperat din apă şi, pentru că era în stop cardiorespirator, cadrele medicale au început manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor făcute, bărbatul nu a putut fi salvat, fiind declarat decesul.

Conform Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, victima este un bărbat de 58 de ani din judeţul Gorj. Din primele informaţii, bărbatul se afla la pescuit, iar un moment dat a căzut în râul Jiu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.