Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost reţinut de poliţiştii doljeni după ce a intrat în locuinţa fostei concubine şi a agresat-o. suspectul a lovit şi copiii femeii, ei fiind duşi la spital pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, pe data de 20 septembrie, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de o tânără de 18 ani, din Craiova, despre faptul că are un conflict cu un bărbat.

La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii care au identificat un bărbat de 43 de ani, acesta fiind fostul concubin al mamei tinerei care sunase la poliţie.

“Din cercetările efectuate de poliţişti, bărbatul ar fi pătruns fără drept în locuinţa femeii de 34 de ani, din Craiova, fără consimţământul acesteia, unde a exercitat acte de violenţă asupra acesteia şi a celor doi copii ai femeii, cei doi fiind ulterior transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. De asemenea, bărbatul ar fi distrus un telefon mobil ce aparţine tinerei de 18 ani, pentru a o împiedica pe aceasta să sesizeze organele de poliţie, fiind cauzat un prejudiciu în valoare de 1.400 de lei”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe precum, violare de domiciliu şi distrugere, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj. El va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.