Un bărbat din Craiova care avea o alcoolemie de de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost implicat într-un accident rutier produs vineri seară, pe un drum judeţean din Dolj. Poliţiştii care au mers să facă cercetarea la faţa locului au constatat că acesta avea de asemenea permisul de conducere suspendat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate sâmbătă de Poliţia judeţeană Dolj, accidentul a avut loc în seara zilei de 24 noiembrie ora 19.40, pe drumul judeţean 606, în comuna Breasta.
„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că, un bărbat de 56 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 606, din direcţia Breasta către Craiova, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din comuna Breasta. (...) Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului din comuna Breasta şi rezultat pozitiv, respectiv 1.24 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului din municipiul Craiova”; informează IPJ Dolj.
În urma verificărilor făcute de către poliţişti, aceştia au stabilit că bărbatul din municipiul Craiova are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.