Primarul comunei doljene Bucovăţ susţine că bărbatul care a ucis două persoane, a rănit alte două şi apoi s-a împuşcat a avut o altercaţie minoră cu cei pe care i-a omorât, iar apoi a ieşit pe stradă şi a tras în oameni. Edilul mai susţine că agresorul locuia la Palilula, iar în casa în stătea cu iubita sa a fost descoperit un atelier pentru confecţionat arme artizanale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"S-a comportat ca un criminal în serie. A avut o altercaţie minoră cu cei doi bărbaţi pe care i-a omorât şi a ieşit pe drum şi a tras după mai multă lume. Nu prea avea contact cu vecinii şi nici noi nu aveam idee dacă locuia aici sau era doar în vizită. A fost plecat cu concubina sa în Germania, iar acum o lună bunica fetei a venit la Primărie să le facă acte pe casă. Ştim că şi tânăra suferă de depresie. Din câte am aflat, în subsolul casei s-a descoperit un atelier de făcut arme artizanale. Suntem şocaţi. Bărbatul care a decedat la spital era prietenul meu", a declarat, pentru News.ro, primarul comunei Bucovăţ, Marius Cristian Tuţă. 

Potrivit edilului, bărbatul care a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova avea 35 ani, iar în urma sa a rămas orfan un băiat în vârstă de doi ani şi jumătate. 

Vineri seară, un tânăr în vârstă de 28 de ani a tras cu un pistol artizanal asupra mai multor persoane din localitatea doljeană Palilula, în urma unei altercaţii cu un bărbat, vecin cu iubita lui, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Amelia Barbu.

Potrivit sursei citate, atacatorul este din Timişoara şi venea la Palilula la iubita sa.

După atac, agresorul s-a împuşcat.

Primul bărbat împuşcat a murit pe loc, iar fiul acestuia a decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, acolo unde a murit şi atacatorul. Totodată, alţi doi bărbaţi au fost răniţi şi transportaţi la spital.

Dosarul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.