Patru agenţi de la o firmă de pază din Craiova, cu vârste cuprinse între 24 şi 53 de ani, au fost arestaţi preventiv, după ce au agresat doi bărbaţi într-o benzinărie şi au provocat distrugeri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Poliţia Judeţeană Dolj a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au reţinut, marţi, pentru 24 de ore, doi tineri de 24 şi 29 de ani şi doi bărbaţi de 30 şi 53 de ani, toţi din Craiova, bănuiţi de purtare abuzivă şi distrugere.
 
"Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că, la data de 28 ianuarie, persoanele în cauză s-ar fi deplasat, în calitate de agenţi de intervenţie ai unei firme de securitate şi pază din Craiova, la o staţie peco de pe Bulevardul Nicolae Romanescu, unde ar fi agresat fizic doi bărbaţi de 34 şi 41 de ani, ambii din Craiova, care au necesitat acordarea de îngrijiri medicale, fiind transportaţi la spital. De asemenea, cei în cauză ar fi provocat distrugeri uşii de acces în staţia peco, respectiv ar fi spart un geam termopan”, se arată în comunicat. 
 
Cei patru bărbaţi au fost prezentaţi, miercuri, Judecătoriei Craiova, care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.