O persoană a murit şi alte şapte au fost rănite, marţi dimineaţă, într-un grav accident rutier în judeţul Dolj în care au fost implicate două autoturisme şi o căruţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină, marţi, la un accident rutier produs în localitatea Mârşani. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, două ambulanţe ale Serviciului Judeţean şi elicopterul SMURD. 
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis că evenimentul rutier a avut loc pe DJ 604 A, iar în accident au fost implicate două autoturisme şi o căruţă. În urma accidentului, un bărbat de 54 de ani a murit şi alte şapte persoane au fost rănite.
Victimele au fost duse la spital.
Poliţiştii au mai precizat că traficul rutier pe DJ 604 A este blocat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.