Autorităţile din Dolj au declanşat miercuri, Planul Roşu de Intervenţie după ce mai mulţi elevi de la şcoala din comuna Daneţi s-au intoxicat cu substanţe de dezinsecţie, iar 17 dintre ei au fost duşi la dispensarul din sat fiind evaluaţi din punct de vedere medical, ei fiind conştienţi şi cooperanţi. Paisprezece copii au fost duşi la spitale din Craiova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Conform reprezentanţilor ISU Dolj, 14 dintre elevi au plecat la spital cu echipajele medicale, unde vor fi supuşi investigaţiilor amănunţite. Ei vor fi transportaţi la Spitalul numărul 1, la Spitalul Militar şi la Spitalul numărul 2.
Un alt elev a fost dus la o unitate medicală de părinţii lui, iar un părinte a refuzat transportul la spital al copilului său.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, autorităţile au declanşat Planul Roşu de Intervenţie, după ce au fost anunţate despre faptul că mai mulţi elevi au fost intoxicaţi cu substanţe de dezinsecţie la şcoala din comuna Daneţi, la faţa locului deplasându-se mai multe autospeciale şi ambulanţe.  
Sursa citată spune că ar fi vorba de 17 elevi, care au fost duşi şa dispensarul din localitate, unde sunt evaluaţi şi, în un funcţie de decizia cadrelor medicale, vor fi transportaţi la spitale din Craiova. Toţi copiii sunt conştienţi şi cooperanţi, au precizat reprezentanţii ISU Dolj. 
După primele informaţii, pompierii au constatat că la şcoală a fost făcută curăţenie, fiind folosite substanţe de curăţare, specialiştii urmând să le identifice, cu ajutorul aparaturii din dotare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.