Două persoane au murit şi alte trei au fost rănite într-un accident rutier, produs în noaptea de duminică spre luni, în judeţul Dolj, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un stâlp.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis că poliţiştii din Calafat au fost sesizaţi în noaptea de duminică spre luni în legătură cu producerea unui accident rutier în localitatea Dobridor. 
“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că un bărbat, de 25 de ani, din comuna Moţăţei, în timp ce conducea un autoturism din direcţia de mers Moţăţei către localitatea Unirea, într-o curbă la dreapta ar fi pierdut controlul direcţiei de mers, părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune cu un stâlp de susţinere a reţelei electrice. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto şi încă un pasager aflat în autoturism au decedat”, a anunţat IPJ Dolj.
De asemenea, în autoturism se mai aflau trei pasageri, unul de 15 ani şi doi de 22 şi 26 ani, toţi din Moţăţei, care au fost duşi la spital pentru îngrijiri medicale.
Poliţiştii au deschis un dosar penal în cauză pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.