Bărbatul de 30 de ani care, la sfârşitul săptămânii trecute, se afla la volanul unui autoturism şi a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor din Dolj, el abandonând maşina şi fugind, a fost prins pe un aeroport din Bucureşti, în timp ce încerca să plece în Anglia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit rerpezentanţilor Poliţiei Judeţene Dolj, poliţiştii Biroului Rutier Craiova l-au reţinut pentru 24 de ore pe un bărbatul de 30 de ani, din Craiova, bănuit de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
 
În 21 februarie, bărbatul a condus un autoturism pe mai multe străzi din localitate, deşi avea permisul anulat ca urmare a comiterii altor abateri la regimul circulaţiei rutiere.
 
La momentul respectiv, poliţiştii de la rutieră au efectuat semnalul regulamentar de oprire în trafic a autoturismului pe care el îl conducea, însă, întrucât acesta nu s-a conformat, poliţiştii au pornit în urmărirea sa.
 
Autoturismul a fost apoi abandonat de bărbat, acesta fugind pentru a-şi asigura scăparea.
 
"Poliţiştii au demarat imediat cercetările, iar în urma datelor obţinute bărbatul a fost identificat, pe numele său fiind emis un mandat de aducere.
Astfel, în urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii rutieri, cel în cauză a fost depistat cu sprijinul poliţiştilor de frontieră, în timp ce se afla într-un aeroport din Bucureşti şi încerca să părăsească ţara, având destinaţie Anglia”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.
 
El a fost reţinut pentru 24 de ore şi dus în arestul Poliţiei Dolj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.