Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost reţinut de poliţiştii doljeni întrucât a încălcat ordinul de protecţie care fusese emis după ce îşi agresase concubina, femeia fiind dusă la spital pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Dolj, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au reţinut, joi, pentru 24 de ore, un bărbat de 38 de ani, din Craiova, bănuit de încălcarea ordinului de protecţie provizoriu.
 
"Din cercetările efectuate de poliţişti, cel în cauză ar fi agresat-o fizic, în ziua de 11 noiembrie, pe concubina sa, o femeie de 32 de ani, într-o locuinţă situată în Craiova, unde aceasta locuieşte fără forme legale, care ulterior a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Bărbatul a fost dus la sediul Secţiei 2 Poliţie Craiova pentru audieri, fiind emis ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile. Totodată, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie”, se arată în comunicat. 
 
În 12 noiembrie, poliţiştii au sesizaţi că bărbatul a revenit la locuinţa concubinei sale, cu intenţia de a pătrunde în casă.
 
Acolo s-au deplasat imediat mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean Dolj, iar bărbatul a fost dus la sediul secţiei pentru audieri. 
 
El a fost reţinut pentru 24 de ore pentru încălcarea ordinului de protecţie provizoriu, fiind dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.