Un bărbat din judeţul Dolj a fost reţinut de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) pentru dare de mită, iar apoi pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă după ce a fost prins în flagrant în timp ce dădea bani unor poliţişti pentru ca aceştia să nu deschidă doar penal pe numele său pentru conducerea unui autoturism fără permis şi în stare de ebrietate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor făcute publice, luni, de către DGA - Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, bărbatul a fost prins în flagrant în cursul zilei de duminică, în timp ce îi mituia cu 400 de euro pe poliţiştii care cu o seară înainte îl prinseseră beat la volan. 
 
"În data de 21.05.2022, în jurul orelor 22:30, pe raza comunei Melineşti, un echipaj de poliţie rurală format din doi agenţi de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova – Secţia 1 Poliţie Rurală Melineşti a depistat în trafic un conducător auto, care nu deţinea permis de conducere. În urma opririi autoturismului, lucrătorii de poliţie au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul Drager Test, rezultând 1,1 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care l-au condus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, unde i-au fost prelevate două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe timpul derulării acestor activităţi, conducătorul auto a promis oferirea sumei de 400 euro echipajului pentru  a nu i se întocmi dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi fără permis de conducere”, precizează DGA.
 
Agenţii de poliţie anunţat organele judiciare din cadrul DGA, iar bărbatul a fost prins în flagrant, dus la audieri şi reţinut pentru dare de mită, ulterior pe numele său fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.