Un bărbat în vârstă de 32 de ani din judeţul Dolj a fost reţinut pentru ultraj, după ce a lovit un poliţist în zona feţei. El fusese chemat la un sediu de poliţie pentru o audiere, dar în timpul acesteia a devenit recalcitrant, iar atunci când poliţistul l-a imobilizat, el l-a lovit pe acesta în zona feţei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Ju
eţului Dolj, pe data de 20 noiembrie, un bărbat de 32 de ani, din Apele Vii, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de ultraj.
El a fost invitat la sediul Postului de Poliţie Apele Vii, pentru a fi audiat în cadrul unei lucrări înregistrate la nivelul structurii respective.
“În timpul audierii, bărbatul respectiv ar fi devenit recalcitrant şi ar fi adresat injurii şi ameninţări poliţistului cu care discuta, părăsind apoi incinta postului de poliţie.
Poliţistul a imobilizat persoana în cauză, însă, cu acest prilej, ar fi fost lovit în zona feţei”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj. 
Bărbatul urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.
Cazul este cercetat de Parchetul de pe lângă Judecătoria  Craiova.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.