Un bărbat din judeţul Dolj este cercetat de poliţişti, după ce i-a dat maşina fiicei sale în vârstă de 9 ani să o conducă pe un drum care face legătură între comuna în locuiesc şi un drum judeţean. De asemenea, bărbatul a fost amendat cu 1.000 de lei pentru că nu a respectat măsura carantinării la domiciliu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi s-au sesizat joi, cu privire la faptul că pe o reţea de socializare au apărut imagini în care se observă că un bărbat ar fi încredinţat un autoturism pentru a fi condus de către un minor.
 
“În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat un  bărbat de 37 de ani, din comuna Secu, bănuit că, în seara zilei de ieri, ar fi încredinţat fiicei sale de 9 ani, din aceeaşi localitate, un autoturism pentru a fi condus pe drumul care face legătura între comuna Secu şi DJ 606 C”, se arată în comunicat. 
 
Sursa citată menţionează că în cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de incredinţarea unui vehicul pentru a fi condus de către o  personă despre care se cunoaste că nu deţine permis de conducere şi conducere fără permis.
 
Cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuroror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiaşi, urmand ca la finalizare să fie propusă soluţie legală.
 
Totodată, poliţiştii vor transmite o informare reprezentanţilor DGASPC Dolj, cu privire la această situaţie. 
 
De asemenea, poliţiştii au mai stabilit că bărbatul respectiv trebuia să respecte măsura carantinării la domiciliu, dispusă de DSP, fiind amendat cu 1.000 de lei pentru încălcarea acestei măsuri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.