Un bărbat din judeţul Dolj a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a ameninţat un poliţist care a deschis pe numele său un dosar penal. Doljeanul l-a întâlnit, într-un magazin, pe poliţistul aflat în timpul liber, ameninţându-l pentru faptul că îl cercetează penal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, este din comuna Vela, judeţul Dolj, iar miercuri, 1 noiembrie, a fost reţinut, pe numele său fiind emis mandat de arestare preventivă pentru infracţiunea de ultraj. El este acuzat că a ameninţat un poliţist aflat în timpul liber, pentru că acesta întocmise pe numele său un dosar penal. 
„În fapt, în cursul zilei de 28 octombrie a.c., poliţiştii Secţiei nr.3 Poliţie Rurală Bucovăţ au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în incinta unei societăţi comerciale din localitatea Vela, un bărbat de 32 de ani ar fi adresat ameninţări unui poliţist aflat în timpul liber, pe motiv că în trecut acesta ar fi întocmit şi instrumentat un dosar penal pe numele bărbatului”, transmite, joi, Poliţia judeţeană Dolj.
Dosarul de ultraj este instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, bărbatul fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.