Doi topografi care făceau măsurători într-o grotă din Băile Herculane, judeţul Caraş-Severin, au fost găsiţi morţi, joi, primele cercetări indicând că aceştia s-ar fi intoxicat cu sulf.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş- Severin, Dinu Nicorici, a declarat, joi seară, pentru News.ro, că un accident de muncă a avut loc la Băile Hercunale, doi topografi fiind găsiţi morţi într-o grotă unde făceau măsurători.

”Cei doi bărbaţi care erau în vârstă de 50-60 de ani, aproximativ, au fost găsiţi decedaţi într-o formaţiune naturală cunoscută în zonă ca grotă, lângă Hotelul Roman. Pe trupurile celor doi nu erau urme de violenţă, însă se cunoaşte faptul că în zonă sunt emisii de sulf şi alte substanţe, printre care metale grele”, a spus Nicorici.

Cazul este anchetat de inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Caraş-Severin şi de procurorii Parchetului Tribunalului Caraş- Severin.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.