Magistraţii clujeni au emis, sâmbătă, mandate de arestare la domiciliu pe numele a doi tineri cu vârste de 17 ani suspectaţi că au spart geamurile a zeci de autoturisme parcate pe strada Câmpul Pâinii şi pe o stradă din apropierea acesteia. Cei doi sunt acuzaţi de furt calificat în formă continuată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Magistraţii de la Judecătoria Cluj-Napoca au emis, sâmbătă, mandate de arestare la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile pe numele celor doi tineri cu vârste de 17 ani suspectaţi că au spart geamurile a zeci de autoturisme parcate în apropierea unui complex studenţesc din Cluj Napoca, furând din maşini diverse bunuri. Dosarul a fost deschis vineri de Secţia 7 Poliţie în urma sesizării unui bărbat care a semnalat, prin numărul 112, faptul că autoturismul său parcat pe strada Câmpul Pâinii din municipiul Cluj-Napoca, precum şi alte autoturisme din zonă, au fost avariate de persoane necunoscute.

Poliţiştii au identificat 21 de autovehicule vandalizate, cu geamurile portierelor sparte. La aproximativ 5 ore de la sesizare, au fost identificaţi şi conduşi la sediul unităţii de poliţie principalii suspecţi, fiind doi tineri din Cluj-Napoca.

„Din verificările efectuate a reieşit faptul că în noaptea de 23/24 februarie a.c. cei doi tineri ar fi pătruns, prin efracţie, respectiv spargerea geamului, în interiorul a 22 de autovehicule, dintre care 21 parcate pe strada Câmpul Pâinii, iar unul pe strada Alexandru Vaida Voevod din Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, recuperate în mare parte de poliţişti”, au concluzionat anchetatorii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.