Doi tineri în vârstă de 17, respectiv 18 ani sunt cercetaţi penal pentru furt calificat, fiind suspectaţi că, împreună cu un copil de nouă ani, au spart mai multe chioşcuri de ziare din municipiul Piteşti, de unde au furat ţigări pe care le vindeau în judeţul Prahova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor furnizate de Poliţia Judeţeană Argeş, un tânăr în vârstă de 17 ani şi o tânără de 18 ani au fost reţinuţi şi sunt cercetaţi pentru furt calificat, fiind suspectaţi de mai multe spargeri înregistrate în municipiul Piteşti în ultimele două luni ale anului trecut.

Cei doi suspecţi, care sunt din municipiul Ploieşti, ajutaţi de un copil în vârstă de nouă ani, sunt cercetaţi pentru că ar fi spart cinci chioşcuri de ziare din incinta cărora furau pachete cu ţigări, pe care le vindeau mai apoi, sub preţul pieţei, în localităţi din judeţul Prahova.

Datele preliminare din anchetă arată că prejudiciul cauzat în urma celor cinci spargeri depăşeşte 15.000 de lei, au declarat surse judiciare.

În cursul zilei de sâmbătă, poliţiştii au făcut o percheziţie la adresa din Piteşti la care cei doi tineri locuiesc, iar duminică, suspecţii vor fi prezentaţi procurorului pentru luarea unei măsuri preventive.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor doi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.