Doi tineri cu vârste de 17, respectiv 18 ani, au ajuns în cătuşe, la Poliţie, luni dimineaţă, după ce au rupt sistemele de ancorare ale unor hidrobiciclete, luni dimineaţă, şi au pornit cu acestea la plimbare, pe lac. Ei au fost surprinşi de către poliţiştii locali care au constatat că, pentru a debloca hidrobicicletele, cei doi au spart lacătele cu care acestea erau ţinute la ponton.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul s-a petrecut în cursul dimineţii de luni, când poliţiştii locali din cadrul Biroului de Ordine Publică aflaţi în patrulate în parcul Tineretului din Ploieşti au depistat doi tineri care se plimbau cu bărcuţele pe lacul amenajat în apropiere de Sala Sporturilor ”Olimpia”. 
„Aceştia au forţat sistemul de prindere şi au rupt lacătele montate pe bărcile ce urmează să fie puse în funcţiune, în zona de agrement”, informează Poliţia Locală Ploieşti. 
La faţa locului au intervenit şi poliţiştii locali din cadrul Biroului de Intervenţie Rapidă, iar cei doi tineri au fost reţinuţi, încătuşaţi şi predaţi poliţiştilor din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie pentru continuarea cercetărilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.