Un accident în lanţ în care au fost implicate patru autovehicule, între care o cisternă, s-a produs, joi dimineaţă, pe DN 2 (E 85), la ieşire din Mihăileşti, judeţul Buzău. Două persoane au fost rănite în urma accidentului, iar traficul este blocat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din primele informaţii furnizate de Poliţia Buzău, în timp ce conducea o cisternă din direcţia Urziceni către Buzău, un şofer bulgar de 32 de ani nu ar fi păstrat distanţa corespunzătoare faţa de o furgonetă care circula în faţa sa, condusă de un bucureştean de 51 de ani, şi s-a ciocnit cu aceasta.

În urma impactului, cele două autovehicule au ricoşat pe sensul opus de mers, lovind alte două maşini: un autoturism condus de un buzoian de 22 de ani şi o autoutilitară condusă de un râmnicean de 71 de ani.                                       

În urma accidentului, două persoane au fost rănite, fiind vorba despre doi şoferi care circulau regulamentar.

Cisterna este goală, însă furgoneta transporta cutii de vopsea, care s-au împrăştiat pe drum.

Traficul pe DN 2 (E 85) este blocat pentru cercetările făcute de poliţiştii rutieri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.