Două persoane au murit, miercuri dimineaţă, în urma unui accident rutier produs în Capitală şi în care au fost implicate trei autoturisme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, accidentul a avut loc pe Spaliul Dudescu, fiind implicate trei maşini. Unul dintre autoturisme s-a izbit de un copac.

În urma accidentului, şi-au pierdut viaţa două persoane, care erau încarcerate, iar pompierii intervin pentru scoaterea acestora din maşina care s-a izbit de copac. Alte două persoane au fost evaluate de paramedicii care au ajuns la faţa locului şi nu necesită îngrijiri medicale.

La locul accidentului s-a intervenit cu două ambulanţe SMURD, un echipaj de descarcerare şi o autospecială de stingere a incendiilor.

Traficul rutier pe Splaiul Dudescu este restricţionat de la centură către Podul Vitan, potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.