Doi mineri au fost transportaţi la spital, vineri după-amiază, după ce au fost răniţi în subteranul Minei Vulcan, în timp ce lucrau la armarea unei grinzi. Cei doi au ieşit singuri din mină şi au primit imediat primul ajutor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Directorul Complexului Energetic Hunedoara, Samuel Dioane, a declarat, pentru News.ro, că un accident a avut loc, vineri după-amiază, în subteranul Minei Vulcan.

"Doi mineri au fost răniţi, în timp ce lucrau la armarea unei grinzi. Au ieşit fără ajutor din subteran şi au primit ajutor medical imediat. Unul dintre ei a fost dus la spital la Vulcan, iar cel de-al doilea a refuzat transportul la spital, iniţial, însă, în cele din urmă, s-a decis şi transportul celui de-al doilea la unitatea medicală, pentru un control mai amănunţit", a declarat Samuel Dioane.

Liderul Sindicatului "Muntele" din Valea Jiului, Darius Câmpean, a declarat, pentru News.ro, că imediat după anunţarea accidentului a solicitat un elicopter SMURD pentru a prelua răniţii, însă, în cele din urmă, nu a fost nevoie de intervenţia acestuia.

O comisie formată din inspectori de muncă şi reprezentanţi ai Complexului Energetic Hunedoara urmează să stabilească exact împrejurările în care a avut loc accidentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.